• Startsida
  • / Kom till Gunnes gård – säsongsöppning och ny webbplats

Kom till Gunnes gård – säsongsöppning och ny webbplats

Vikingagården Gunnes gård öppnar för säsongen på tisdag den 3 april och har öppet hela påsklovet. Nu passar vi också på att lansera vår nya webbplats. Välkommen att besöka oss!

Skärmdump från startsidan av Gunnes gårds nya webbplats.

Gunnes gårds nya webbplats.

Säsongsöppningen på Gunnes gård är ett säkert vårtecken. Från tisdag 3 april är allmänheten välkommen att besöka oss och uppleva livet på den vikingatida gården bland tidstypiska hus, djur och fornminnen. Vi har öppet varje dag under lovet kl. 11.00–16.00, från tisdag 3 april till söndag 8 april. Gunnes gård har alltid fri entré!

Ny webbplats

Nu kan du planera ditt besök på vår nya webbplats – www.upplandsvasby.se/gunnes. Här har vi samlat all information du behöver. På sidan finns också möjlighet att boka visningar för grupper och skolklasser.

Hör gärna av dig om du saknar något på webbplatsen eller om du har synpunkter på innehållet. Du når oss på gunnes.gard@upplandsvasby.se.

Aktiviteter varje dag på lovet

Under påsklovet kan du prova på hantverk med tema "tälja" och baka ditt eget bröd över öppen eld. Du som är 10–15 år kan gå en gratis endagskurs i smide på påsklovet.

Under resten av april och maj har vi öppet för allmänheten på lördagar och söndagar.

Senast uppdaterad: 8 maj 2018