Messingens höstprogram ute nu

Programbladet med höstens alla föreställningar och konserter i Messingen är här! Hämta det i Messingen eller ladda ner det direkt till datorn eller telefonen.

Nu kan du hämta ditt exemplar av höstens programblad i Messingen eller ladda ner det som PDF här.

Scenkonst för barn

På höstens program finns mycket teater och musik för barn – ofta med fri entré. Vi får bland annat besök av tv-profilerna "Vattenmannen och Speed", barnfavoriterna Bröderna Lindgren och danskompaniet Nomo Daco som gör en föreställning för barn från 4 månader.

Flera kulturluncher

För den vuxna publiken fortsätter vi med Messingens populära kulturlunch. Först ut är Les Enchantés som spelar tidlösa franska chansoner, torsdag 13 september. Senare i höst blir det jazzlunch med Lisa Östergren Trio i samarbete med Stockholm Jazz Festival och en litterär lunch med den hyllade författaren Lena Andersson.

Spännande gästspel

Dessutom kan vi presentera flera spännande gästspel. Succéduon Brynolf & Ljung gör två genrep av nya föreställningen Cirkeln, som bjuder på street magic live från scen.

Riksteatern kommer tillbaka i december med nyskrivna pjäsen Polarfararna – ett humoristiskt katastrofdrama i ödsligt islandskap.

Väsbybaserade teaterensemblen Gycklarna firar 50 år och spelar "råttrockmusikalen" Råttfångaren med premiär 5 oktober.

För mer information om kommande föreställningar och biljetter, se upplandsvasby.se/messingen.

Följ Messingen på Facebook för senaste nytt om våra evenemang.länk till annan webbplats

Senast uppdaterad: 4 oktober 2018