Vad gör du i Väsbyvintern?

Känns vintern lång och sömnig? Nu vill vi samla inspiration till vad man kan hitta på för utomhusaktiviteter med #väsbyvinter!

Bild på en utomhusskylt med en affisch på två ungdomar som åker pulka. På affischen står rubrik#väsbyvinter.

Det finns forskning som menar att med endast 20 minuters utomhusvistelse per dag minimerar Nordbor risken att drabbas av så kallad ”vinterdepression”. Att vara utomhus har flera hälsofrämjande effekter, så det finns all anledning att gå ut vintertid. Men vad kan man hitta på för att överbrygga hinder som gråmulenhet, slask och kyla? Utan att behöva ett helt lov eller åka 50 mil bort? För att sprida inspiration vill Upplands Väsby kommun samla och ge tips under hashtaggen #väsbyvinter. Vi hoppas du vill vara med och dela dina bästa idéer och tips! Vad gör du utomhus i Väsby under mars månad? Ta en bild eller gör en film och lägg ut på sociala medier med taggen #väsbyvinter!

Av de taggade bidragen som läggs upp på Facebook eller Instagram utser en jury från kommunikationsenheten fem bilder som får en Väsby-mössa. Observera att din profil eller inlägget specifika inställning måste vara offentlig för att ditt bidrag ska vara med i tävlingen. Tävlingen pågår till och med den 18e mars och vinnare tillkännages den 20e mars på Upplands Väsbys facebook och instrgram. Vi kontaktar vinnaren i den kanal de lämnat sitt bidrag – priset skickas per post!

Upplands Väsby kommun på Facebooklänk till annan webbplats
Upplands Väsby kommun på Instagramlänk till annan webbplats

Tack för ditt bidrag!

Senast uppdaterad: 7 mars 2019